Tilaus- ja toimitusehdot sekä alimpana rekisteriseloste

 

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.1.2016 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Lankakauppa Kerä, y-tunnus 1905598-4. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja ulkomaille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (joko 24 % tai 10 %). Tilauksen yhteydessä saat sähköpostiisi lähetyslistan, joka toimii myös kuittina ostoksesta. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintaan.  Lankakauppa Kerä pidättää oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin eikä vastaa verkkokaupan sivuilla mahdollisesti olevista virheellisistä hinta- tai varastotiedoista. 

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupan välityksellä osoitteesta www.kera.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.  Verkkokaupassa käytössä ovat seuraavat maksutavat: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n sivuston kautta.  Maksut Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla Mikäli haluat maksaa Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla, Lankakauppa Kerä toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy.

Paytrail Oy toimii Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja. Paytrail Oy 
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita kesällä 1-2 kertaa viikossa. Maksutavasta ja pankkiyhteyksistä riippuen postitukseen kuluu 1–5 arkipäivää laskun maksamisesta. Mikäli jokin tilaamasi tuote on loppunut varastostamme, ilmoitamme siitä viipymättä. Varaamme ja toimitamme tuotteen heti seuraavasta erästä. Lomien ja juhlapyhien aiheuttamista mahdollisista viiveistä ilmoitamme verkkokaupan etusivulla. 

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset kirjeinä tai postipaketteina. Vain postipakettia voi seurata lähetystunnuksella. Verkkokauppa laskee toimituskulut automaattisesti tilauksen painon perusteella. Näet toimituskulut kun olet valinnut ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Yli 100 euron tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja.

Toimituskulut määräytyvät seuraavasti:

2 €

Litteät pienet kirjeet, paksuus max 3 cm

7,90 €

Paketit

0 €

Tilauksen arvo yli 100 €

Voit myös noutaa tilauksen myymälästämme (Rosalabyväg 10) jos noudosta sovitaan etukäteen, jolloin emme peri posti- ja pakkauskuluja. Valitse tällöin toimitustavaksi nouto liikkeestä. Pidämme tilauksen varattuna 10 arkipäivää tilauspäivästä, minkä jälkeen tilaus raukeaa, mikäli sitä ei ole noudettu. Emme toimita tuotteita postiennakolla. 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi pankkitilinumerosi kopio Lankakauppa Kerän tilausvahvistuksesta tai lähetyslistasta.

 

Palautusosoite: Lankakauppa Kerä 
Rosalabyväg 10, 25950 Rosala. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk:n kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi noin 7 vrk:n sisällä palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Lankakauppa Kerä maksaa palautuvan paketin postikulut.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@kera.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muuttamiseen. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Lankakauppa Kerä käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti

 

Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679

Rekisterinpitäjä i k a s y r / Lankakauppa Kerä

                             Y-tunnus: 1905598-4

                             Osoite: Vänö, 25900 Taalintehdas

                             Kunta: Kemiönsaari

                             Sähköposti: info@kera.fi

 

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö Marika Modig

Osoite: Vänö, 25900 Taalintehdas

Sähköposti: info@kera.fi

 

Henkilörekisterin nimi 

Asiakas- ja markkinointirekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen ja viestintä.

 

Rekisteröitävät tiedot

Henkilörekisteriin merkitään seuraavat tiedot:

Nimi, Yritys, Y-tunnus, puhelinnumero, sähköposti, yhteyshenkilö, osoite, sosiaalisen median osoitteet. Mahdolliset muut asiakkaan antamat tiedot. Henkilön käyttämään laitteeseen liittyvät tiedot: mm. päätelaite, IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja selain.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilörekisteriin merkittäviä tietoja hankitaan säännönmukaisesti seuraavin tavoin esim.:

 - Asiakkaalta itseltään tuotteen/palvelun tilaamisen yhteydessä

- Sosiaalisesta mediasta asiakkaan osallistuessa arvontaan 

- Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään kampanjoiden, palautteiden ja uutiskirjetilauksien yhteydessä. 

- Evästeillä kerätään lisäksi tietoa verkkosivustojen käytöstä.

 

Henkilötietojen luovuttaminen

Tietoja voidaan luovuttaa henkilörekisteristä ainoastaan seuraavissa tapauksissa:

Tietoja voidaan luovuttaa vain i k a s y r in henkilökunnalle tai verkostosparraajille. Muille kolmansille osapuolille tietoja ei luovuteta ilman asiakkaan suostumusta.  Rekisterin käyttötarkoituksen mukaisien tehtävien hoitoon voidaan käyttää alihankkijoita ja tietoja voidaan siirtää EU-/ETA-alueen ulkopuolelle, jos se on palvelun toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Tällöin rekisterinpitäjä huolehtii sopimuksin lainsäädännön edellyttämällä tavalla tietosuojan riittävästä 

Rekisterin suojaus

A)    Fyysisessä muodossa oleva aineisto

Fyysisessä muodossa oleva aineisto säilytetään i k a s y r in toimitiloissa lukitussa tilassa.

B)    Sähköisesti tallennetut tiedot

Sähköisessä muodossa olevat tiedot säilytetään i k a s y r in tietojärjestelmissä, joissa käytetään sekä teknisiä että ohjelmallisia keinoja tietoturvallisuuden varmistamiseksi. Tällaisia keinoja ovat mm. Lukot ovissa, salasanat laitteissa, sormenjälkitunnistukset puhelimissa, salasanojen säännöllinen vaihtaminen, ulkopuolisilla ei ole pääsyä henkilöiden laitteille. Tietojen säilytys Rekisterinpitäjä säilyttää tietoja niinkauan, kuin se on asiakasuhteen hoidon kannalta oleellista. Tiedot poistetaan pyydettäessä, tai asiakassuhteen selkeästi loppuessa, esimerkiksi asiakasyrityksen lopettaessa toimintansa.

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön. Yhteystiedot näkyvät yllä.

Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Korjauspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön sähköpostitse.

 

Muut rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttö laissa määriteltyihin tarkoituksiin. Tällainen kielto voidaan antaa milloin tahansa yllä mainitulle yhteyshenkilölle.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Rekisterinpitäjä pidättää oikeuden päivittää ja muuttaa tietosuojaselostetta. Lainsäädännön niin vaatiessa ilmoitamme siitä rekisteröidyille.