Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

 

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.1.2016 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Lankakauppa Kerä Oy, y-tunnus 1905598-4. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja ulkomaille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (joko 24 % tai 10 %). Tilauksen yhteydessä saat sähköpostiisi lähetyslistan, joka toimii myös kuittina ostoksesta. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintaan.  Lankakauppa Kerä pidättää oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin eikä vastaa verkkokaupan sivuilla mahdollisesti olevista virheellisistä hinta- tai varastotiedoista. 

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupan välityksellä osoitteesta www.kera.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.  Verkkokaupassa käytössä ovat seuraavat maksutavat: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n sivuston kautta.  Maksut Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla Mikäli haluat maksaa Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla, Lankakauppa Kerä toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy.

Paytrail Oy toimii Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja. Paytrail Oy 
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Maksutavasta ja pankkiyhteyksistä riippuen postitukseen kuluu 1–5 arkipäivää laskun maksamisesta. Mikäli jokin tilaamasi tuote on loppunut varastostamme, ilmoitamme siitä viipymättä. Varaamme ja toimitamme tuotteen heti seuraavasta erästä. Lomien ja juhlapyhien aiheuttamista mahdollisista viiveistä ilmoitamme verkkokaupan etusivulla. 

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset kirjeinä tai postipaketteina. Vain postipakettia voi seurata lähetystunnuksella. Verkkokauppa laskee toimituskulut automaattisesti tilauksen painon perusteella. Näet toimituskulut kun olet valinnut ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Yli 100 euron tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja.

Toimituskulut määräytyvät seuraavasti:

2 € Litteät pienet kirjeet, paksuus max 3 cm
7,90 € Paketit
0 € Tilauksen arvo yli 100 €

Voit myös noutaa tilauksen myymälästämme (Rosalabyväg 10), jolloin emme peri posti- ja pakkauskuluja. Valitse tällöin toimitustavaksi nouto liikkeestä. Pidämme tilauksen varattuna 10 arkipäivää tilauspäivästä, minkä jälkeen tilaus raukeaa, mikäli sitä ei ole noudettu. Emme toimita tuotteita postiennakolla. 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi pankkitilinumerosi kopio Lankakauppa Kerän tilausvahvistuksesta tai lähetyslistasta.

 

Palautusosoite: Lankakauppa Kerä 
Rosalabyväg 10, 25950 Rosala. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk:n kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi noin 7 vrk:n sisällä palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Lankakauppa Kerä maksaa palautuvan paketin postikulut.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@kera.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muuttamiseen. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Lankakauppa Kerä käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.